دبير اول سفارت هند در ايران، توجه جدي به معرفي با توجه به نياز ها و ذائقه جهاني را راهکار مطمئني در جهت گسترش علاقمندي براي سفر به ايران دانست و تصريح کرد: ايران کشوري زيبا و فرهنگي است و به طور قطع هر جهانگردي که اطلاعات دقيق و مناسبي در مورد جاذبه هاي ايران داشته باشد، سفر به اين سرزمين کهن را در برنامه هاي خود قرار خواهد داد.
گانگش با اشاره به جاذبه اي تاريخي مانند بازار تبريز در اين نقطه از کشور، زيبايي و حفظ اصالت اين سازه عظيم را بسيار جالب توجه ارزيابي کرد و گفت: بازار تبريز از تاريخ کهن و شکل ويژه اي از روابط برخوردار است و ديدن آن براي هر غير ايراني جالب توجه است.
به گفته وي، تيمچه زيباي مظفريه و فرش هاي ظريف دستبافتي که بازديد کنندگان در اين محل مي بينند، مي تواند به عنوان يک پتانسيل کم نظير عمل کند و باعث جذب گردشگران بيشتري بشود.
وي که از ديدن نقشه هاي متنوع و جالب توجه فرش هاي تبريز شگفت زده بود، توانمندي هنرمندان قالي باف استان را براي خلق صحنه هايي چنين بي نظير ستود و اضافه کرد: فرش تبريز در دنيا شناخته شده است و به هر جا برود، گوشه اي فرهنگ و هنر و تمدن ايراني را با خود به همراه خواهد برد و انسانها در نقاط مختلف دنيا با ديدن فرش تبريز به ياد شعرهاي خيال انگيز شعراي ايران خواهند افتاد، چون اين فرش به همان ظرافت و لطافت شعر است.
دبير اول سفارت هند، در پايان سخنانش تنوع و گستردگي بازار تبريز را نشانه توجه همه جانبه مردمان اين ديار به خواست ها و نيازهاي تجاري و بازرگاني دانست و گفت: تجربه ديدار از بازار تبريز را با ساير هموطنانم نيز در ميان خواهم گذاشت./106
انتهای پیام/